Business propositie ketensamenwerking MKB-bedrijven

woensdag 11 januari 2012

Uit de ‘Verkenning ketensamenwerking’ die Balance & Result heeft uitgevoerd in opdracht van SBR blijkt dat samenwerking MKB-bedrijven in de bouw veel kansen biedt. Om deze kansen concreet in beeld te brengen heeft Balance & Result een business propositie ontwikkeld.

In de verkenning zijn 14 vormen van samenwerking in kaart gebracht, van collegiale in- en uitleen tot strategische allianties. De meest vergaande vormen stellen hoge eisen aan de betrokken bedrijven en vergen investeringen. Daarom is er behoefte aan een scherpe propositie voor de ondernemers, zodat zij investeringen en bedrijfsopbrengsten kunnen afwegen.

Balance & Result heeft de business propostie ontwikkeld in samenwerking met een tiental MKB-ondernemers, SBR en AFNL. Met het resultaat wil SBR gespecialiseerde aannemers en MKB-aannemers een impuls geven voor het verbeteren van hun marktpositie.

Meer weten?

Wilt u als opdrachtgever of marktpartij professioneel inspelen op vraag en aanbod? Bel (0570-628474) of mail Jan Straatman (j.straatman@balance-result.nl)

Toegevoegde waarde leveren door samen met de opdrachtgever kritisch en enthousiast aan de slag te gaan met de praktijk.