Trainingen

Kennis en vaardigheden zijn een belangrijk onderdeel van verbeteringen die u wilt doorvoeren in uw organisatie. Balance & Result verzorgt zowel open, als in company trainingen. In company trainingen zijn toegesneden op uw organisatie en specifieke vragen die daar spelen of bij bepaalde klanten of projecten.  In onze aanpak staat het praktisch toepassen van kennis centraal.

Balance & Result verzorgt trainingen op het gebied van:

  • Commerciële effectiviteit (voor bouw- en installatiebedrijven)
  • LEAN bouwen
  • Best Value Procurement
  • Gunnen op waarde
  • Nieuwe contractvormen
  • Het specificeren van de juiste vraag
  • De beginselen van BIM
  • BIM voor woningcorporaties
  • Generatieleren
  • Elkaar beter aanspreken (bouwplaatspersoneel)

Het kunnen halve, eendaagse of meerdaagse trainingen zijn, afgestemd op uw behoeften.

Workshops

Regelmatig wordt gekozen voor interactieve werkvormen, waarbij de creativiteit en de wisselwerking tussen deelnemers wordt gestimuleerd. Deelnemers kunnen zowel zijn van een opdrachtgever als van een opdrachtnemer en/of haar ketenpartners, als ook in samenwerking met elkaar. De workshopbegeleiders zijn ervaren in deze werkvorm.

PAS2 volgens Loesje: Het lijkt simpel en dat is het ook!

In onze speurtocht naar verbetermogelijkheden van bijvoorbeeld het samenwerkingsproces worden we overgoten met nieuwe theoretische inzichten, methodes en technieken. Hoe pas je die nu toe in de dagelijkse praktijk?

Balance & Result biedt u met het concept ‘PAS2’ verschillende praktische methodieken om de kennis en ervaring uit de dagelijkse praktijk om te zetten naar directe leer- en verbeterpunten. Niet in een kostbaar en langdurig opleidingstraject, maar simpel en snel in een paar uurtjes tijd.

PAS2 bewezen methodieken

In 2 à 3 uur tijd nemen we samen met u uw vraag of probleem onder de loep bijvoorbeeld omtrent efficiency in het BIM en werkvoorbereidingsproces, commerciële effectiviteit of het samenstellen van teams. Hierbij staat echter niet de methodiek, maar uw vraag of probleem centraal. Het doel is niet om u in korte tijd zoveel mogelijk kennis over te brengen, maar om de bij u en uw medewerkers reeds bestaande kennis en ervaring zo goed mogelijk te benutten. U weet vaak meer dan u denkt!

Afgestemd op uw wensen

In onze trainingen en workshops staat uw vraag of probleem centraal. We gaan specifiek met uw vraag of probleem aan de slag, we doen een analyse, we geven een stuk uitleg omtrent de theorie, oefenen met elkaar en passen het toe in uw concrete situatie!

Meer weten over trainingen, workshops en PAS2?

Neem dan contact op met Balance & Result via telefoonnummer 0570 – 62 84 74 of via Miriam Nijhof.

Praktisch toepasbaar voor u en uw team, zowel intern als extern.