Project Start Up voor een krachtig team

woensdag 11 januari 2012

Niets is zo hard als de zachte aspecten van samenwerking! Een goed bouwproject staat of valt met de kwaliteit van het team en de teamsamenwerking. Natuurlijk worden de teams van opdrachtnemers en opdrachtgever zorgvuldig samengesteld. Maar dan wordt de samenwerking nog niet automatisch optimaal. Een professionele Project Start Up helpt het team om de samenwerking effectief vorm te geven.

Helaas gaan veel bouwprojecten zonder een goede opstartsessie van start. Een gemiste kans, zo weten inmiddels veel opdrachtgevers en opdrachtnemers. Balance & Result beschikt over een praktische aanpak voor Project Start Ups. In kort tijdbestek gaat een nieuw team met elkaar aan de slag. Behalve de formele en zakelijke werkafspraken komen de volgende onderwerpen aan de orde:

  • Elkaar leren begrijpen, motieven, drijfveren
  • Belemmerende factoren voor samenwerking
  • Invloed van houding en gedrag op teamgeest
  • Inzicht in hoe teamleden elkaar kunnen helpen
  • Samenwerkingsafspraken maken

In de aanpak van PSU’s maakt Balance & Result gebruik van inzichten uit onderzoek naar teamsamenwerking en praktijkervaring.

Meer weten?

Wilt u als opdrachtgever of marktpartij professioneel inspelen op vraag en aanbod? Bel (0570-628474) of mail Paul Kuijpers (p.kuijpers@balance-result.nl).

Toegevoegde waarde leveren door samen met de opdrachtgever kritisch en enthousiast aan de slag te gaan met de praktijk.