CROW-trainingen: praktische toepassing UAVgc in de utiliteit- en woningbouw

woensdag 01 juli 2015

bouwplaats_goudaUAVgc in de utiliteitsbouw

Dit najaar start de CROW nieuwe trainingen. Opdrachtgevers en bouwbedrijven met haar ketenpartners in de woning- en utiliteitsbouw zien steeds meer de voordelen van geĆÆntegreerde samenwerkingsvormen volgens de UAVgc. De marktpartijen nemen bij UAVgc de gehele verantwoordelijkheid voor de totaaloplossing. Samen realiseren zij beter passende oplossingen.

Andere kennis en vaardigheden nodig

Dit vraagt van de praktijkmensen, ook bij de opdrachtgever, andere kennis en bekwaamheden dan voor traditionele contracten. En een degelijk begrip van de betekenis van de UAVgc. De nieuwe trainingen richten zich op toepassing bij nieuwbouw en renovatie.

Kennisinstituut CROW heeft voor de UAVgc al jarenlang goedlopende cursussen voor de infrasector. In samenwerking met Balance & Result worden de nieuwe praktijkgerichte trainingen, basiscursus UAVgc voor de B&U en toepassingstraining UAVgc voor de B&U aangeboden.

Voor wie?

De trainingen zijn bedoeld voor zowel opdrachtgevers, als voor projectmanagers en uitvoerenden van bouwbedrijven in de woning- en utiliteitsbouw (OG, bouwbedrijven als haar adviseurs). Het gaat om degenen die daadwerkelijk te maken hebben met het opstellen en uitvoeren van een UAVgc contract, zoals aanbesteders/inkopers, bestekschrijvers, projectleiders, calculatoren, werkvoorbereiders, toetsers en contractmanagers.

Voor meer informatie, neem contact op met Paul Kuijpers, tel. 0570-628474 of mail naar p.kuijpers@balance-result.nl

Belangrijke nieuwsberichten vanuit ons en onze omgeving.