Onze aanpak

Balance & Result helpt professionals in de gebouwde omgeving  bij de ontwikkeling van hun organisatie en actuele vragen op het gebied van Strategie & Markt, Proces & Organisatie, BIM & ICT en Mens & Cultuur. We adviseren opdrachtgevers, opdrachtnemers en organisaties in de bouw- en installatiesector, kennen de sector en werken resultaatgericht, met gevoel voor de menselijke maat.

Advisering

Op een praktische manier denken wij met u mee over de beste manier om uw organisatie verder te ontwikkelen of bepaalde zaken aan te pakken. Wij helpen u om uw team (intern en/of extern) beter samen te laten werken. Uw bedrijf wordt daardoor efficiënter, effectiever en het leidt tot meer werkplezier. Lees hier verder. 

Training

Kennis en vaardigheden zijn een belangrijk onderdeel van verbeteringen die u wilt doorvoeren in uw organisatie. Balance & Result verzorgt zowel open, als in company trainingen. In company trainingen zijn toegesneden op uw organisatie en specifieke vragen die daar spelen of bij bepaalde klanten of projecten. Lees hier verder. 

Onderzoek

Wij onderzoeken de ontwikkelingen en trends in de markt, eventueel in samenwerking met hogescholen, universiteiten of andere organisaties. We kunnen u helpen om deze in kaart te brengen en te vertalen naar producten, diensten of werkwijzen voor uw eigen organisatie. Lees hier verder. 

Programmamanagement

Hebt u de mensen en expertise in huis om nieuwe activiteiten van de grond te trekken. Doordénken wat er moet gebeuren en hoe u dat beste aan kunt pakken. Ervaren programma- en procesmanagers van Balance & Result kunnen u daar bij helpen. Met een korte interventie om de zaak vlot te trekken, of met een langere betrokkenheid om er beweging in te houden. Lees hier verder. 

Wij kunnen u op verschillende manieren van dienst zijn.