Realisatiekracht in de keten

donderdag 08 januari 2015

realisatiekracht_in_de_ketenOh, oh wat zijn we druk! Het piept en het kraakt. Met schrammen en butsen komen we uit de crisis. Een aantal collega’s zijn we onderweg verloren, we zijn zelf ouder geworden en de instroom van jonge honden stagneert. Op basis van de behoefte uit de markt zijn we ondertussen ook nog eens getransformeerd van een product- naar een diensten leverancier. Opvallend, nu de bouw juist weer een heel klein beetje aantrekt, hoe moeilijk het dan is om de primaire ketenprocessen en de medewerkers niet te laten oververhitten, met alle consequenties vandien. Het goede nieuws, “onder druk wordt alles vloeibaar!” Grijp juist dan de kans om, met uw ketenpartners, de vernieuwing door gaan te voeren.

Wij hebben de afgelopen jaren veel nieuwe inzichten verkregen, veelal geĆÆnspireerd op het LEAN-waarde denken en het beter benutten van de kennis van de frontstrijders. Samenwerken en continue verbeteren c.q. innoveren o.b.v. de dialoog geeft energie. Voorbeelden zijn Last planner, Makigami en Kata. Ook de technologie helpt ons een handje, middels (open) BIM technologie, critical chain multi project planning software, het kunnen, over de bedrijfsgrenzen, delen van kennis en informatie vanuit de cloud m.b.v. tablets en smartphones.

Daarom heeft Balance & Result haar dienstenpakket uitgebreid, middels korte – in keten – trainingen en coaching.
Wij slaan voor u de brug tussen theorie en praktijk. Wij verdiepen ons in uw probleem, stellen de training samen en coachen bij de toepassing in de praktijk. In die – in keten – training leert u als ketenpartners in 3 uur het principe, u oefent de toepassing van dat principe en vertaalt het naar uw eigen situatie.

Heeft u een uitdaging? Dan maken wij graag een voorstel!

Voor meer informatie neem u dan gerust contact op met  Willem Pel (w.pel@balance-result.nl) of Paul Kuijpers (p.kuijpers@balance-result.nl). U kunt ons telefonisch bereiken op 0570-628474.

Belangrijke nieuwsberichten vanuit ons en onze omgeving.