Het loopt me over de schoenen

vrijdag 20 januari 2017

Een dag is te kort, de werkvoorraad te groot. Herkent u dit? Door harder te werken los je het probleem niet op. Je moet leren anders te gaan denken en doen. Het klinkt simpel en dat is het ook. Je kunt de meeste (doorloop)tijd immers winnen door gewoon meer “niet te doen”! Alles wat geen waarde heeft voor je klant is immers verspilling. Ben je jezelf ervan bewust welk deel van je werkzaamheden klantwaarde genereren, en welke niet?.

 

Van uitstelgedrag naar meer actiegerichtheid, een onderhoudsbeurt voor je persoonlijke effectiviteit.

Wat zich op persoonsniveau manifesteert, cumuleert zich op projectniveau. Het probleem wordt steeds groter als er meer mensen met elkaar samenwerken. Er staat ons een groot scala aan theorieën verpakt in managementboeken ter beschikking. De uitdaging blijft natuurlijk:

  • Hoe vind ik de tijd om dat tot me te nemen?

  • Hoe pas je het praktisch toe, in je eigen omgeving?

  • Hoe houd je de zaag scherp en verval je niet in oud gedrag?

Vreemde ogen dwingen, Balance & Result helpt je! Met onze kennis van het totale bouwproces, projecten en de daarin gehanteerde IT-systemen begrijpen we jouw probleem.

Door een meer actiegerichte werkwijze wordt jouw werkdruk verlaagd! 

In onze PAS2 training werkdrukreducering, van 2 sessies van 3 uur, passen we de principes van LEAN bouwen, getting things done en time management toe in je eigen bouwcontext. Het is een gerichte investering in jezelf de afdeling of het projectteam.
.

Door meer actiegerichtheid verhoog je, jouw bijdrage aan het bouwproces.

Dus niet uitstellen, maar actie!

Meer weten?

Meer weten over werkdrukreducering, bel (0570-628474) of mail Willem Pel (w.pel@balance-result.nl) (ervaringsdeskundige)

Belangrijke nieuwsberichten vanuit ons en onze omgeving.