2e Praktijkdag Kwaliteitsborging voor het bouwen

donderdag 23 februari 2017

Goed nieuws! De wet kwaliteitsborging voor het bouwen is door de Tweede Kamer. Het woord is nu aan de Eerste Kamer.

De nieuwe wet heeft impact op de hele bouwkolom. De invoering op 1 januari 2018 wordt een feit als de Eerste Kamer in de eerste helft van 2017 instemt. Dan toetst niet meer de gemeente of de bouwplannen voldoen, maar is er een kwaliteitsborgingstraject waarin aangetoond wordt dat hetgeen is gebouwd daadwerkelijk voldoet. In de kern is de bouwer met onderaannemer en leveranciers verantwoordelijk voor dit traject, dat afgehecht wordt door een onafhankelijke kwaliteitsborger aan de hand van een kwaliteitsinstrument.
.

Na een drukbezochte 1e Praktijkdag afgelopen 23 november organiseren Nieman Kwaliteitsborging en Balance & Result op 11 oktober 2017 de 2de praktijkdag Kwaliteitsborging voor het Bouwen. Uw organisatie gaat door de nieuwe wet veranderen. Tijdens de praktijkdag hoort u van koplopers over hun ervaringen met deze veranderingen.


Naast een plenair gedeelte worden er in vier workshops antwoorden op vragen gegeven zoals:

  • Aanmeldbutton Praktijkdag Kwaliteitsborging in de Bouw 23-11-2016Hoe ontwerp, realiseer en verifieer je risico gestuurd ontwerpen?
  • Hoe ga je slim om met bestaande concepten en repeterende bewijslast?
  • Hoe regel je ketenverantwoordelijkheid & ketenbetrokkenheid?
  • Hoe richt je een as built dossier logisch in?

Aanmelden

Bij aanmelding vragen wij u om uw de workshop van uw voorkeur aan te geven.
.

U kunt zich tot uiterlijk 3 oktober 2017 online inschrijven voor de praktijkdag.
.

Uw investering voor deelname aan deze praktijkdag bedraagt € 295,-per persoon. Komt u met meerdere collega’s, dan kunnen de 2de tot en met de 4de persoon deelnemen voor € 245,-. Komt u met 5 of meer collega’s, dan maken we graag een aantrekkelijk voorstel. Mail hiervoor naar info@niemankwaliteitsborging.nl.

Informatie plein

Diverse partijen informeren u op het informatieplein over de Wet Kwaliteitsborging en bijbehorende instrumenten. Wilt u ook standhouder zijn op dit informatieplein? Dat kan nog!
.
Neemt u dan contact op met Miriam Nijhof van Balance & Result op m.nijhof@balance-result.nl of u belt 0570-628474.
.

Voor overige vragen mailt u info@niemankwaliteitsborging.nl of u belt 038-3030903.
.
Download de flyer hier.
.

Belangrijke nieuwsberichten vanuit ons en onze omgeving.