Kennissessie ‘Klimaatadaptatie en energietransitie’

dinsdag 16 april 2019

Het GEA-programma Wijk van de Toekomst focust op de energietransitie, vanuit een brede scope op leefbaarheid in wijken. De veranderingen in het klimaat zijn daar nadrukkelijk onderdeel van. Energietransitie en klimaatadaptatie kunnen we bij de aanpak wijken van de toekomst gelijktijdig aanpakken. Om met elkaar kennis en inzichten op het raakvlak van energietransitie en klimaatadaptatie te delen, nodigen we je uit voor de

Kennissessie ‘Klimaatadaptatie en energietransitie’
op dinsdag 16 april a.s. om 16.30-20.30 uur
Locatie Dazo, Spijkerstraat 125, Arnhem

Tijdens deze kennissessie willen we aan de slag met concrete vragen of aanpakken uit jullie praktijk. Daarom roepen we je op om jouw casus of vraagstuk in te brengen. De ingebrachte casussen of vragen zullen we dan in werkgroepjes uitdiepen. De casushouders gaan met bruikbare suggesties en tips naar huis en de deelnemers aan de werkgroepjes hebben hun beeld van de integrale benadering van energietransitie en klimaatadaptatie aangescherpt. Je kunt jouw casus of vraagstuk inbrengen via het aanmeldformulier. Het complete programma vind je hier..

We zullen zien dat klimaatadaptatie extra kansen biedt in Wijk van de Toekomst. Zorg er daarom voor dat je erbij bent door je hier aan te melden.
Deze kennissessie staat open voor iedereen die belangstelling heeft voor het thema (vol=vol). Stuur deze uitnodiging daarom door naar je collega’s en relaties en vraag ze om zich ook aan te melden.

Voor meer informatie: j.straatman@balance-result.nl

Waar haalt u uw inspiratie vandaan en met wie deelt u deze?